TÁVKÖNYVELÉSI SZOLGÁLTATÁS POSTAI IRATKÜLDÉSSEL

Hogyan működik a Távkönyvelési Szolgáltatásunk? (szolgáltatási hely az ország egész területe Budapest központ választási lehetőséggel)

1, Önnek vagy Munkatársának minden hónap 10. napjáig elektronikus vagy postai úton továbbítani kell részünkre a bérszámfejtéssel kapcsolatos iratokat, munkaszerződéseket, jelenléti íveket, esetlegesen a táppénzes papírokat. Bizonylatok továbbítása elsődlegesen postai úton.

2, Önnek vagy Munkatársának minden hónap 10. napjáig elektronikus úton ( szkennelve) vagy postai úton el kell juttatni hozzánk a könyvelési iratokat, kimenő számlákat, bejövő számlákat, pénztár szalagokat, nyugtatömböket, bankszámla kivonatokat. Bizonylatok továbbítása elsődlegesen posta úton, kivételesen sürgős esetben elektronikus úton.

3. Az átvett iratokat dátumbélyegzővel látjuk el, és ezután eljuttatjuk azokat a könyvelő részére. Itt kerülnek adminisztrálásra az esetleges egyéb teendők is, mint pld: NAV vagy Önkormányzati levél feldolgozása, iktatása, megválaszolása.

4. Elkészítjük a havi járulékbevallást, valamint az egyéb, adott hónapban szükséges bevallásokat mint pld: az ÁFA bevallást. Bevallások benyújtása előtt könyvelője konzultál Önnel.

5. A fizetési kötelezettségekről e-mailben vagy telefonon értesítjük a befizetési határidők előtt. Így nem érheti hátrány Önt, hogy nem tudja a kötelezettségeit időben megfizetni.

6. Évente egy alkalommal vagy igény szerint elkészítjük cégének az Éves beszámolóját valamint Iparűzési Adó bevallását.  Természetesen mindig egyeztetünk a bevallásokkal kapcsolatban.

7. Naprakész ÁFA, pénztár, tartozás és eredmény.