KÖNYVELÉS

   Cégünk tulajdonosai és munkatársai gyakorlott és integrált könyvelési szolgáltatásban jártas mérlegképes könyvelők és a szakszerűséget, hátteret biztosító jogászok.

Irodánk nem specializálódott, minden piaci alapú vállalkozási formával foglalkozik.

Egy könyvelő intézi egy ügyfél minden ügyét, valamint egy futár van beosztva minden partnerünk mellé normál könyvelési szolgáltatás esetén, ami igen előnyös, mert csak ezzel a két emberrel kell stabilan a kapcsolatot tartani, és mindenért e két ember felel.

Jogi szakismereteink és 15 éves tapasztalatunk garancia, hogy az állandóan változó jogszabályi környezetet könnyen és gyorsan át tudjuk tekinteni.

Munkatársaink felelősségteljesek.

   Cégünk alapelve: A könyvelés nem csak adminisztratív munka, hanem egyben a vállalkozás fejlődéséhez szükséges információk forrása, ezért a szolgáltatásunk kiterjed arra, hogy könyvelőink a gazdálkodást, az ügyviteli – és egyéb feltételeket követve, időnként javaslatokat tesznek költségkímélésre, jobban használható, kevesebb energiát, időt, pénzt igénylő megoldásokra. Igyekszünk tompítani a bürokráciából fakadó sajnálatos stresszt.

   Az a mottónk, hogy: “A legjobb, ha szinte nem is tudnak az általunk végzett munkáról, nyugodtan és a háttérben végezzünk munkát, de mégis adjunk meg minden szükséges és kreatív információt”.

   Vállaljuk ezen felül ügyfeleink részére pályázatok, hitelkérelmek összeállítását.  Ez a szolgáltatásunk önállóan is igénybe vehető.

  Választható könyvelési szolgáltatási központok: Budapest, (távkönyvelési szolgáltatást az ország egész területén, normál könyvelési szolgáltatást futárral Pest megye, Fejér megye és Budapest teljes területén nyújtunk)

   Hívjon Bennünket akár most: +36-20-353-1800

vagy kattintson a Kapcsolatokra és írjon nekünk üzenetet, tegye fel kérdéseit! Munkatársaink örömmel állnak           rendelkezésére! KAPCSOLAT – KÖNYVELÉS (accurate.hu)

Tájékoztatás árainkkal kapcsolatban: ÁRLISTA TÁVKÖNYVELÉSI SZOLGÁLTATÁS – KÖNYVELÉS (accurate.hu)

Bemutatkozás

 

Cégünk tulajdonosai és tagjai gyakorlott,  integrált (azaz mindenre kiterjedő) könyvelési szolgáltatásra szakosodott mérlegképes könyvelők és jogászok. Irodánk nem specializálódott, minden piaci alapú vállalkozási formával foglalkozik. Egy könyvelő foglalkozik egy ügyfél minden ügyével, valamint egy futár van beosztva minden cég mellé normál könyvelési szolgáltatás esetén, ami igen előnyös, mert csak ezzel a két emberrel kell stabilan a kapcsolatot tartani és mindenért e két ember felel azon ügyfél esetében. Jogi szakismereteink és 1.5 évtizednyi tapasztalatunk garancia, hogy az állandóan változó jogszabályi környezetet könnyen és gyorsan át tudjuk tekinteni.  Munkatársaink felelősségteljesek.

Cégünk alapelve hogy a könyvelés nem csak adminisztratív munka, hanem egyben a vállalkozás fejlődéséhez szükséges információk forrása, ezért a szolgáltatásunk kiterjed arra, hogy könyvelőink a gazdálkodást, az ügyviteli – és egyéb feltételeket követve gyakran tesznek javaslatot költségkímélésre, jobban használható, kevesebb energiát, időt, pénzt igénylő megoldásokra. Vállaljuk ezen felül ügyfeleink részére pályázatok, hitelkérelmek összeállítását.  Ez a szolgáltatásunk önállóan is igénybevehető.

Kattintson a Kuponra és vegye igénybe 20% kedvezményünket azonnal.

Könyvelés kupon